DE ECHTE EETHUIS CARLOS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 757 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Echte Eethuis Carlos. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 21:19 Altijd super service en vriendelijk!!!
19 mei 2024 om 21:59 Pizza chicken bbq : zonder barbecuesaus Bestelde dessert niet mee geleverd Levering zoals gewoonlijk altijd heel vriendelijk
18 mei 2024 om 20:13 We hadden een bestelling geplaatst voor 18u. Iets na 5 na 18u was de bestelling aangekomen. Lekker eten, en VEEL! Het was zeker de moeite.
13 mei 2024 om 21:35 De tomatenketchup was op. Geen probleem ze hadden daar voor gebeld maar dan verwacht je toch wel uw geld terug of een compensatie? Ook hadden we extra kaas gevraagt op de durum die zat er ook niet op en daar hebben we ook voor betaald. Heel jammer
12 mei 2024 om 22:52 Was weer een tijdje geleden dat ik nog iets besteld hat was nog super warm tot het hier aan kwam en super vriendelijk persoon topie doe zo verder
5 mei 2024 om 12:08 Super gedaan was echt vlug en lekker. De persoon was heel vriendelijk. Ik vond een extra centje terecht. Echt top
2 mei 2024 om 3:18 We bestelden 2x durum kebab en 1x durum kip. Toen we de bestelling hadden ontvangen bleek dat we 3x durum kebab hadden gekregen. Na een korte telefoon werd dit snel in orde gebracht en een durum kip gekregen. Zoals het hoort!!! Lekker en snel! Top!
25 apr 2024 om 15:58 Lekker én goeie service
17 apr 2024 om 19:59 Het eten was heel vettig het lag zelfs nog op de onderkant van het bakje daardoor waren de frieten in mijn kapsalon helemaal doorweekt.
16 apr 2024 om 20:59 Goed zoals altijd en snel geleverd
10 mrt 2024 om 22:14 Perfect op tijd geleverd Het eten was top
7 mrt 2024 om 19:58 Was niet het juiste wat er besteld was. Dit was de 1ste keer dat we dit voor hadden.